ayurveda texel


YOGA AYURVEDA @ TEXEL Mareille Yoga Massage.
Back to events. YOGA AYURVEDA @ TEXEL. Starts 20 april 2018. Ends 22 april 2018. Schilderweg 208a 1792 CK Oudeschild Texel. 345, Early Bird / 395, Regular. Een weekend helemaal voor jezelf. Rust, yoga, meditatie, en heerlijk vegetarisch en Ayurvedisch eten en drinken.
AYURVEDA Sukha Texel.
Een heerlijk yogaweekend van 3 dagen op het prachtige eiland Texel. Daar zijn we te gast bij Sukha Texel, een yoga / ayurveda centrum van. all-day Yowgavakantie Texel @ Sukha Texel. Yowgavakantie Texel @ Sukha Texel. May 19 May 26 all-day.
Ayur Priya Ayurvedische massage praktijk, Access Bars Practitioner en Logement.
Mijn naam is Klazina van der Knaap, geboren 1970 en getogen op het heerlijke eiland Texel. In 2004 wilde ik iets gaan doen met psychologie verder lezen. 25 januari 2016 28 januari 2018 Klazina van der Knaap. Een harmoniserende ayurvedische massage bij Ayur Priya duurt een uur.
Ayurvedische massages in Den Helder en Texel massage-info.nl.
Ayur Priya De koog. Ayur Priya is een Ayurvedische massagepraktijk op Texel, tevens voedings en leefstijladvies. In de omgeving binnen 20 km. Massage PUUR specialisatie: ZWANGERSCHAPS-MASSAGE Hippolytushoef. MassagePUUR: Klassieke Ayurvedische massage Gespecialiseerd in het Persoonlijk-Zwangerschaps-Massage-Traject aandacht zorg vóór en ná de bevalling op een speciale. In de omgeving binnen 30 km. Namaste, Praktijk voor Ayurveda.
SLAPEN Sukha Texel.
Een heerlijk yogaweekend van 3 dagen op het prachtige eiland Texel. Daar zijn we te gast bij Sukha Texel, een yoga / ayurveda centrum van. all-day Yowgavakantie Texel @ Sukha Texel. Yowgavakantie Texel @ Sukha Texel. May 19 May 26 all-day.
yoga texel.
Sukha Texel Ruimte voor Yoga, Ayurveda, Meditatie en Coaching. Home D R 2016-10-13T1541420000: Welkom bij Sukha Texel. Welkom bij Sukha Texel. Sukha betekent letterlijk vertaald uit het Sanskriet Goede Ruimte. En dat is precies wat onze praktijk aan de rand van natuurgebied de Hogeberg op Texel is.
Ayurvedic BB Sukha Texel Ojas VVV Texel.
Sukha betekent letterlijk vertaald uit het Sanskriet Goede Ruimte. En dat is precies wat onze plek aan de rand van natuurgebied de Hogeberg op Texel is. Een goede ruimte om tot rust te komen, maar ook voor yoga, ayurveda, meditatie en workshops.
Ayurvedisch zorgcentrum aan Schilderweg Texel.
Ayurvedisch zorgcentrum aan Schilderweg Texel. Redacteur Den Helder 9 jan. Mariëlle Glorie en Jacco Dros willen aan de Schilderweg, nabij hun woning aan het Skillepaadje, een ayurvedisch zorgcentrum met dertig zorgslaapplaatsen beginnen. Burgemeester en wethouders verlenen in principe hun medewerking aan het plan; zorgtoerisme past in het gemeentebeleid. Melkfabriek De locatie is een schuur achter de voormalige melkfabriek aan de Schilderweg. Het, is een oude schuur met een asbesten dak, waarin eerder het aannemingsbedrijf van mijn schoonvader was gevestigd, vertelt Mariëlle Glorie. De, schuur willen we slopen en in een soortgelijke vorm herbouwen.' Overgewicht In een aangrenzend gedeelte heeft zij al een centrum voor yoga en ayurveda.

Contacteer ons

ayurveda kuur nederland
ayurveda limburg
tongdiagnose ayurveda
ayurveda kliniek
ayurveda winkel
ayurveda voeding test
yoga ayurveda in nederlands
ayurveda praktijk
ayurveda koken
ayurveda weesp