yoga op texel


In Balans op Texel Yoga en Meditatiecentrum De Aleph Arien van Erkelens.
In Balans op Texel. In" Balans op Texel" bundelt activiteiten van Mirjam en Arien van Erkelens in meditatie/yogacentrum De Aleph en lichaamsverzorgingspraktijk In de Roos in Weverstraat 54 in Den Burg op Texel. Wie zijn wij? Onze activiteiten zijn gericht op een evenwichtige grondslag voor gezond leven, door middel van yoga, meditatie, regressietherapie, lichaams en schoonheidsbehandelingen, voedingsadviezen en Guashatherapie.
Yoga Hotel Texel.
Onze mindervalide kamers zijn voorzien van alle comfort met net dat extra steuntje. Neemt u graag uw huisdier mee op vakantie? Onze huisdiervriendelijke kamers bieden voor u en uw huisdier een perfecte uitvalsbasis. Boutique Hotel Texel Postweg 134 1795 JS De Cocksdorp, Texel.
Yoga op het strand TexelAgenda.
Vanmiddag in Cinema Texel: 1330: Coco, 1515: Star Wars: The Last Jedi, 1615: Jumanji: Welcome to the Jungle, 1830: https//t.co/n4FSzttvsk: 20 uur 49 min geleden. Yoga op het strand. Yoga op het strand. di, 27/06/2017 1000.: Begin je dag met een energieboost.
Anita GroenvanHart.
Keer op keer ben ik enthousiast over wat er gebeurt als je werkelijk durft te voelen. In 2012 kwam ik in contact met Do-In yoga, deze zachte vorm van yoga sprak me gelijk aan. Vooral de meridiaanstrekkingen, deze strekkingen geven je hele lichaam een energetische boost en ik voelde me snel leniger worden. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd om hierin ook les te geven. Ik ben de enige rebalancer en Do-In yogadocent op Texel en lid van het Platform Rebalancing Nederland.
Sukha Texel Ruimte voor Yoga, Ayurveda, Meditatie en Coaching.
En dat is precies wat onze praktijk aan de rand van natuurgebied de Hogeberg op Texel is. Een goede ruimte voor Yoga, Ayurveda, Meditatie en Coaching. Een fijne plek om te werken aan jouw geluk, gezondheid en plezier, drie treffende betekenissen van hetzelfde woord Sukha.
TWIINS Coaching Yoga Retreats, Texel.
Yoga op Texel met Johan Noorloos Happysoultravel.nl.
naar alle yoga reizen. Yoga op Texel met Johan Noorloos. Wie op de boot naar Texel stapt laat letterlijk alles achter zich. Met de wind in je haren vergeet je meteen alle dagelijkse stress en hoef je je alleen nog maar over te geven aan alles wat wij voor jou in petto hebben op dit schitterende eiland.
www.yogamatsyendra.nl.
Collage en Mandala. Kennismakingsactie Yoga of Pilates en Yoga 40: 8 x meedoen met een groepsles. Starten kan in jan/febr./mrt./apr./mei. Klik hier om de tekst te bewerken. Je bent welkom bij Yogapraktijk Matsyendra in Den Burg op Texel! Klik hier om de tekst te bewerken.

Contacteer ons

ayurveda supplementen
ayurveda opleiding
ayurveda pitta dieet
ayurveda rotterdam
ayurveda lelystad
ayurveda ervaringen
ayurveda den haag
ayurveda type test
ayurveda kuur